Henkilökunta

Omistajaperhe

(Oikean puoleinen)
Nimi:Diana "Dia" Falcen 
Syntynyt: 21.05.1984 (Helsinki) 38-vuotias
Pituus&paino: 172cm&60kg
Koulutus: Ylioppilas (hevosalan kaksoistutkinto), ratsuhevosten kouluttaminen ja valmetaminen, ratsutaja (ammatitutkinto)
Ammatti: Yrittäjä, ratsastuksenopettaja
Oma hevonen: Mortti
Suhde: Naimisissa

Luonne:
Diana on huumorintajuinen ja rento ihminen. Diana rakastaa lapsia ja nuoria joten päätti pitkän haaveilun jälkeen perustaa oman ratsastuskoulun. Diana osaa olla ankarakin, jos tilanne sitä vaatii, mutta yrittää aina selvitä tilanteista rauhallisesti ja järkevästi. Diana on hyvin autavainen ja lämmin sydäminen ihminen. Diana on hyvin rohkea tapaus ja todella luotettava, joten jos jokin mietityttää kannattaa hänen puoleensa kääntyä

Tarina:
Diana on suomessa syntynyt puoliksi italialainen tällä hetkellä 38-vuotias nainen, joka on koko ikänsä ollut tallilla ja nuorena aloittanut, pitämään omia ratsastusryhmiä perheensä tilalla. Falcen Stable oli alunperin Dianan perheen tila, mutta vanhempien menehtyessä onnettomuudessa, tila siirtyi Dianalle ja tämän miehelle. Vasta monen vuoden jälkeen pariskunta, sai myytyä vanhan tilan ja rakennettua aivan heidän unelmien tilan. Diana valmistui ylioppilaaksi vuonna 2002 kaksoistuskinolla. Diana päätti jatkaa vielä opintoja tämän jälkeen, mutta viimeisenä vuotenansa ammattikoulussa Diana sai hänen esikoisensa Devoran, tämä oli aika suuri järkytys Dianan perheelle ja hänen poikaystävälle (nykyään jo naimisissa) joka asui vielä Espanjassa.  Diana ei tämä lannistanut, perheen tuin hän valmistui koulussa ajoissa. Nuoren äidin elämä oli tietenkin raskasta, ja melkein heti Dianan valmistumisen jälkeen hänen vanhempansa menehtyi vakavassa onnettomuudessa. Tämän johdosta hänen poikaystävänsä päätti muuttaa Suomeen hänen upeiden kisahevostensa kanssa ja kosia Diana, näin tämä nuoripariskunta aloitti yhteisen matkansa. Miguel (Dianan puoliso siis) sai töitä kengittäjänä ja aloitti myös valmentamaan viereisellä hevosalan koulutuskeskulla, että heillä olisi varaa ylläpitää tilaa ja maksaa muut perheen kulut. Diana aloitti sitten tekemään töitä nuorten hevosten parissa ja hän perustikin oman ensimmäisen yrityksensä, jossa hän otti nuoria varsoja ja sen aikana kun heillä asui Diana ratsukoulutti varsoja ja koulutti niitä, muutenkin, yrityksen rinnalla hän piti myös heidän tilallaan erilaisia valmennuksia. Näin pariskunta keräsi rahaa, he menivät myös naimisiin ja saivat heidän toisen lapsensa Sashan. Nytten on päästy nykyaikaan, Miguel ja Sasha on ollut yhdessä nyt 21-vuotta, naimisissa 17-vuotta ja varmasti monta pitkää vuotta edessä vielä.


Nimi: Devora Falcen
Syntynyt: 06.06.2004 (Suomi) 18-vuotias
Pituus&paino: 170cm&64kg
Koulutus: Ylioppilas ( hevosalan kaksoistutkinto, suuntautu ratsastuksen ohjaajaksi)
Ammatti: opiskelija
Oma hevonen: Nino, PrizDave ja Sera
Suhde: säätöä

Luonne:
Devora on miellyttämisen haluinen ihminen. Hän haluaa, että muilla on aina kaikki hyvin eikä kenelläkään olisi paha olla, vaikka Devoralla itsellä olisi. Devora on onneksi iloinen ja auttava henkilö ja ihan huumorintajun omaava.

Tarina:
Devora on perheensä esikoinen, Devora eli normaalin rakastavan lapsuuden, Devora sai 3-vuotia synttäri lahjaksi hänen ensimmäisen oman poninsa, sitä ennen hän harjoitteli perheen shetlanninponilla. Devoran ensiponi oli aika isokin jopa, he olivat erottamaton kaksikko, he kisasivat paljon ja voitti melkein jokaiset kisat, kunnes tuli se kauhea päivä. Devora oli normaalin tapaan osallistumassa kisakauden avajais- kisoihin, hän päätti olla hurja ja osallistua kenttäkisoihin. Oli kenttäkilpaiduinen 3 päivä, eli maastoesterata. Alkurata meni super hyvin ja olisi viimeisen esteen aika. Devora oli varma jo heidän voitostaan, kunnes ponin jalka jäi jotenkin jumiin tukkiin ja kaksikko lensi tukilta alas. Poni jouduttiin lopettaa heti radalla ja Devora kuljetettiin sairaalaan. Devora joutui vuodeksi kuntoutukseen ja onnettomuuden jälkeen Devora melkein lopetti kokonaan ratsastuksen, vaikka ratsastus oli koko hänen elämänsä, mutta hänestä tuntui että kaikki oli pois ponin menehtyessä... kuitenkin kun Devoran isä Miguel esitteli hänelle hänen upean kisa hevosen Dola tuli se ilonkipinä taas, Dola meni Devoran nimiin ja näin kaksikko aloitti yhdessä kisaamisen uudelleen, mutta Devora vaihtoi kenttäratsastuksesta esteratsastukseen. Devora sai myös toisen hevosen Ninon jolla Devora kisaa tänäkin päivänä. Dolan Devora päätti myydä uudelle nuorelle, joka tarvisi elämäänsä ihmeen. Devoran maastoeste pelko oli kuitenkin vielä riesana... kunnes tänä vuonna hän vihdoin ylitti pelkonsa ja hyppäsi maastoesteitä, hän jopa osallistui Ninolla maastoeste kisoihin ja sijoittui niissä, se oli Devoran onnen päivä. Nykyään Devoralla on 3 upea hevosta, kisahevosensa Nino, projekti hevonen Dave sekä aivan ihana varsa Sera. Devora auttaa myös ratsastuskoulun hevosten liikuttamisessa ja hoidossa tallilla!


(Vasemman puoleinen)
Nimi: Miguel Falcen
Syntynyt: 02.02.1983 (Benalmadena, Espanja) 39-vuotias
Pituus&paino: 185cm&80kg
Ammatti: Valmentaja, kengittäjä
Oma hevonen:
Suhde: Naimisissa

Luonne:
Miguel on pirteä ja tilan hauskin henkilö monen mielestä. On itselleen aika ankara, ja rasittaa aika paljon itseään töillä, mutta on ruvennut pitämään huolta itsestäänkin. Perhe on kaikki kaikessa, joten tekee sen eteen kaikkensa.

Tarina:
Miguel on Espanjasta kotoisin oleva nuori mies, hänen perheellään on kisatalli, jossa asusti olympia tason kisahevosia, Miguel on siis pienestä asti treenannut ja kisannut, ja koulusta valmistuessaan rupesi Miguel kisamaan ammatikseen, kisojen kautta tämä tutustuikin suomalaisen tyttöön Dianan kun oli kisamatkalla Suomessa, parin kk jutellun jälkeen alkoivat nämä kaksi tapailemaan. Noin 2-vuoden tapailun jälkeen saivat pariskunta heidän esikoisensa, ja Miguel päätti muuta suomen heidän luokse. Miguel otti kisahevosensa ja jatkoi suomesta käsin kisaura, ennen kuin päätti sen lopettaa ja aloittaa työt Suomessa, kun hänen Suomi oli tarpeeksi hyvä, aluksi Miguel kyllä piti kaikki valmenuksensa englanniksi. Nykyään Miguel puhuu oikein hyvin Suomea, kengittää oman tilan hevoset, sekä naapuritilojen, pitää muutamia valmennuksia sillon kuin kerkeeä, mutta tekee perus tallitöitä ja korjauksia.


Nimi: Sasha Falcen
Syntynyt: 11.12.2006, 15-vuotias
Pituus&paino: 155cm&45kg
Koulutus: peruskoulu
Ammatti: -
Oma hevonen: Ferra, Moona, Mortti  ja Linu
Suhde: Varattu, tyttöystävä

Luonne:
Sasha on luonteen sosiaalinen ja rohkea. Sasha tykkää auttaa muita ja tulee toimeen kaikkien kanssa. Ratsastuksen lisäksi lenkkeilee paljon koirien kanssa ja harrastelee niiden kanssa eri lajeja myös. Sasha on hyvin ahkera ja ei luovuta helpolla.

Tarina:
Sasha on perheensä toinen lapsi, Sasha on elänyt koko ikänsä hevosten kanssa ja ensimmäisen poninsa sai 2-vuotiaana. Ferran kanssa Sasha kisaa edelleen ja treenaa ahkerasti, vaikka sekin on jäänyt vähän vähäiselle lähiaikoina, mutta onneksi Ferralla on liikuttajia. Sasha on aina ollut hyvä koulussa ja saikin peruskoulun päättötodistuksen 10. Sasha treenaa aktiivisesti ja kisaa hänen hevosillaan.


Muu perhe:

Sashan tyttöystävä:

Nimi: Halo Rossi
Syntynyt: 15.05.2005
Pituus&paino: 170cm&60kg
Koulutus: Peruskoulu
Ammatti: - 
Oma hevonen: Mortti 
Suhde: Varattu, tyttöystävä

Luonne:
Halo on ujo ja vähän hiljaisempi. Kuitenkin tuttujen seurassa puhetta ja energiaa löytyy. Halon on kuitenkin hyvin vaikea tutustua uusiin ihmisiin. Halo rakastaa pyöräillä ja talvisin hiihtää. Halo tykkää myös valokuvata ja maalata. Yrittää aina parhaansa, eikä luovuta helpolla.

Tarina:
Halo on seurustelut Sashan kanssa 1,5-vuotta ja tätä kautta aloittanut ratsastuksen uudelleen. Yhtenä päivänä Falcenien perhe yllätti Halon omalla hevosella, joka on myös osaksi heidän, mutta Halolle tarkoitettu. 


Tallinhenkilökunta

Nimi: Sinja Lahtinen
Syntynyt: 01.10.1992 (Rovaniemi, Suomi) 30-vuotias
Pituus&paino: 166cm&63kg
Koulutus: Hevosalan perustutkinto (ratsastuksenohjaaja), hevoshieroja, valjasseppä
Ammatti: Hieroja, talityöntekijä
Hoitohevonen: Raja
Suhde: Parisuhteessa

Luonne:
 SInja on aina tallilla auttamassa jos on tarve. Sinja huolehti hevosten varusteiden istuvuudesta ja hevosten hieronnasta tallitöiden lisäksi. Sinja on sosiaalinen ja ystävällinen ja auttaa aina. Tekee välillä vähän liiankin paljon työtä, mutta selkeästi nauttii siitä mitä on tekemässä.

Tarina:
Sinjalla on ollut aina tukeva ja rakastava perhe joka on maksanut Sinjan ratsastusharrastuksen. Ensimmäisen hevosen Sinja sai rippilahjaksi ja Sinja kisasi ja treenasi hevosen kanssa. Sinja oli myös suomen maajoukkueessa. Sinja päätti tehdä hevosista ammatin ja meni hevoskoulun hevosensa kanssa. Siellä jatkui treenaaminen, kisaaminen ja opiskelu. Sinja sai koulun loputtua toisen hevosen ja päätti pitää välivuoden ja keskittyä treenaamiseen ja kisaamiseen. Sinja halusi jatkaa opiskelua vielä, joten hevoskoulun takaisin ja hevosten kanssa treenaamista. Sinjan ensimmäinen hevonen kuitenkin menehtyi koulun loputtaessa. Sinja ei lannistunut vaan jatkoi opiskelua ja kisasi toisen hevosensa kanssa. Sinja sai töitä mukavalta tilalta, mutta lopetti siellä kun hänen hevosensa menehtyi siellä pilaantuneesta heinästä. Sinja pääsi töihin hänen tämän hetkiseen paikkaan super hyvällä diilillä. Uuden hevosen hankinta Sinja ei ole miettinyt, sillä saa liikuttaa hevosia työpaikalla.

Nimi: Edwin Alaja
Syntynyt: 18.03.1998 (Tukholma, Ruotsi) 24-vuotias
Pituus&paino: 188cm ja 82kg
Koulutus: Ylioppilas, ravivalmentaja
Ammatti: Tallityöntekijä (tallimestari)
Hoitohevonen:
Suhde: Varattu, Laura

Luonne:
Edwin on porukan hassuttelija, aina vähän flirttailemassa ja kiusaamassa muuta talliväkeä, mutta on hyvä työssään. Edwin on ahkera ja ystävällinen ja juttelee aina mukavia kaikille. Ainut lempi puuha hevosten kanssa tällä herralla on lähteä ajamaan tallin shettiksillä, kovasti Edwin on yrittänyt kaupitella omistajaperhelle että jos he ravihevosen voisi hommata heille, mutta vielä ei ole ainakaan idealle lämmennyt.

Tarina:
Edwin on ruotsissa kotoisin oleva 22-vuotias nuori mies. Edwinin isä omistaa hienon ravitallin jossa valmentaa ja kisaa ravihevosilla. Edwin on pienestä pitäen hoitanut siis tallinhevosia ja ajanut niitä isänsä kanssa, jopa monet lähdöt ajanut. Edwin kävi yliopiston ja sen rinnalla teki töitä isänsä tallilla. Yliopiston jälkeen Edwin päätti seurata isänsä jalanjälkiä ja käydä ammattitutkinnon. Pian Edwin kuitenkin päätti muuttaa Suomen jatkamaan ravihommiansa, Edwin sai kuitenkin tutuiltansa hyvän työtarjouksen, joten päätti tulla heille töihin, hän toimii edelleen ravikuskina tuttujensa hevosille vapaa-ajalla.

Nimi: Laura Liden
Syntynyt: 21.05.1999 (Tokio, Japani) 23-vuotias
Pituus&paino: 155cm&44kg
Koulutus: Ylioppilas (Noshiro Technical High School)
Ammatti: Tallityöntekijä,
Hoitohevonen: Muumi
Suhde: Varattu, Edwin

Luonne:
Laura on hiljaisempi kaveri ja ei oikein tykkää jutella. Tulee kuitenkin kaikkien kanssa toimeen ja on asiallinen ja ystävällinen. Ei pelkää melkein mitään ja pienen kokonsa takia joutuukin usein apua pyytämään. Laura tallitöiden ohella liikuttaa tallin poneja ahkerasti ja on suunnitellut aloittavansa ponikerhon. Viettää paljon aikaa Edwinin kanssa, ja lähtee usein mukaan ajamaan poneja tuon kanssa. Ehkä voisi olla ihastuksen tynkääkin ;)

Tarina:
Laura on asunut melkein koko ikänsä Japanissa ja opiskelikin siellä, kunnes muutti äitinsä kanssa Suomen. Laura on puoliksi suomalainen ja puoliksi japanilainen, joten osaa kumpaakin kieltä moitteetta. Koko ikänsä harrastanut ratsastusta ja kun Laura muutti suomeen päätti hän tehdä harrastuksesta ammatin ja kysyi äitinsä tutuilta saisiko hän töitä heiltä. Nykyään Laura asuu omillaan koiransa kanssa ja työskentelee tallityöntekijänä ja liikuttajana.


Nimi: Markus "Make" Paananen
Syntynyt: 06.09.1985 (37-vuotias)
Pituus: 182cm
Koulutus: Ylioppilas (hevosalan kaksoistutkinto), ratsuhevosten kouluttaminen ja valmetaminen, ratsutaja (ammatitutkinto), Ratsastuksen opettaja, valmentaja
Ammatti: Ratsastusen opettaja sekä valmentaja
Hoitohevonen: Sintti
Suhde: Naimisissa

Luonne:
Make on hyvin tuima ja ankara, mutta kyllä tältä kaverilta lempeätkin puolet löytyvät. On hyvin tarkka asioista ja haluaisi tehdä kaiken omalla tavallaan, mutta osaa välillä luovuttaakin. Hyvin täsmällinen.

Tarina:
Make on ennen opettajaksi ja valmentajaksi siirtyessään ollut esteratsastaja. Nykyään Make haluaa valmentaa lupavia esteratsukkoja ja haluaa opettaa ratsastusta. Falcenin stablen etsiessä ratsastuksen opettaja päätti Make ottaa työn vastaan.


© 2022 Falcen Stable. Kaikki oikeudet pidätetään.
 VRL tunnus: VRL-14975
TÄYSIN VIRTUAALINEN TALLI!!! 
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita